Radio True4life is een radiozender die bekend is onder de jongere Antilliaanse bevolking.

De doelgroep van deze zender zijn voornamelijk jongeren van Curacao en uit Nederland.

Dat is natuurlijk terug te zien in de liedjes die deze zender streamt. Dit zijn vaak feestelijke platen waar de jongere generatie graag naar luistert.

Dit varieert van Dancehall, Bobbeling, tot en met Reggeaton.

Er komen ook vette bobbeling remixen voorbij die in sommige gevallen speciaal voor deze zender zijn geproduceerd door de Dj's. Maar ook liefhebbers van overige Zuid-Amerikaanse muziekstijlen zullen van deze zender kunnen genieten. Er komen namelijk regelmatig Salsa , Bachata's en  Oldies voorbij die de heupen doen bewegen.

Hierdoor weet Radio True4life  zich goed te onderscheiden van de overige radiozenders van Curaçao.

Dat deze zender zijn doelgroep bereikt is vrij bijzonder aangezien de streams vanuit Nederland worden verzorgd. Om die reden is de zender alleen te beluisteren via internet.

Momenteel beschikt het nog niet over een FM frequentie, maar wat niet is kan er nog komen. Naast muziek wordt er op deze zender ook aandacht geschonken aan het Geloof.

Veel van onze luisteraars zijn Christelijk van geloof. Wilt u hierover meer weten? Bekijk dan de Facebook pagina van deze zender. Er worden regelmatig postupdates geplaatst of foto's met de tekst: God bless you.

De voertaal op deze zender is niet Nederlands, maar Papiamento. Maar aangezien er niet heel veel gesproken wordt kan iedereen hiervan genieten. Luister elke dag via radio-curacao.nl naar de beste platen van nu en vroeger. Wij gunnen deze zender enorm veel succes en uiteraard nog veel meer bekendheid, want dat verdient het!